Venda de roba

La botiga oficial de l’Escola Pia

Troba totes les peces de roba oficials de l’escola (bates, roba esportiva i motxilles) i compra-la en línia o presencialment (amb cita prèvia).

Compra de roba esportiva i bates

Opcions per fer la compra

Per tal de facilitar l’adquisició dels productes disponibles del nostre centre, t’oferim la possibilitat d’escollir entre fer la compra a la botiga en línia i realitzar el pagament per Internet de manera segura, recollint la comanda al centre en la data indicada; o bé fer la compra de manera presencial, en els dies indicats i sempre amb reserva prèvia.

Accés a la botiga online

Un cop fet el pagament amb targeta de crèdit, la comanda quedarà registrada. Al cap de 48 hores us la trobareu preparada a secretaria (Av. Josep Fontcuberta 166, secretaria de primària) en horari de 9 a 1 i de 3 a 6. En cas de les bates brodades es recolliran 3 dies després de la comanda.


Els canvis s’efectuaran en un màxim de 10 dies en horari de botiga.

Compra presencial amb cita prèvia

Venda a setembre 2021: La compra presencial es podrà realitzar els dies 1,2,3,6,7,8, 9 i 10 de setembre.

Venda durant el curs: Dilluns, dimecres i divendres de 5 a 6 de la tarda. I Dimarts de 9:15 a 12:45 h. Igual que en el cas dels llibres, la roba esportiva i les bates es podran pagar amb targeta de crèdit. Us oferim la possibilitat de brodar el nom a la bata o de fer els retocs necessaris.

Imatges del nostre catàleg de roba