Oferta educativa

Ensenyament de qualitat per a totes les etapes

La nostra vocació de formació integral ens permet acompanyar els alumnes des de l’escola infantil fins a la formació superior o la inserció laboral.

Oferta educativa

A l’Escola Pia de Caldes apostem per donar resposta a les necessitats educatives dels nostres alumnes en totes les etapes, des de l’educació infantil a l’accés a la universitat o la integració al món laboral. D’aquesta manera, els alumnes i les seves famílies no han de canviar de centre en les diferents etapes del sistema educatiu.

INFANTIL I PRIMÀRIA
INFANTIL I PRIMÀRIA

Una educació que respecti el ritme dels infants.

En l’etapa infantil, creiem en una educació basada en la innovació pedagògica, que s’adapti als diferents ritmes d’aprenentatge dels alumnes i en què les famílies estiguin plenament implicades, per ajudar a integrar els petits en el sistema educatiu.

SECUNDÀRIA
SECUNDÀRIA

Una educació secundària de qualitat per créixer i aprendre.

L’educació secundària és l’etapa formativa que té un impacte més directe en la trajectòria dels alumnes. Per això oferim un ensenyament de qualitat, amb l’ajuda de les noves tecnologies i un enfocament multilingüe i pluridisciplinari.

BATXILLERAT
BATXILLERAT

Un batxillerat de qualitat on orientar-se pel futur i seguir formant-se com a persones.

Les diferents modalitats de Batxillerat que oferim inclouen els principals àmbits de coneixement. La seva finalitat és orientar els alumnes cap a la seva vocació i assentar les bases per continuar els seus estudis en l’àmbit universitari.

CICLE FORMATIU
CICLE FORMATIU

Una formació profesional que et dona entrada al món laboral.

Creiem en la formació professional de qualitat, que prepari els alumnes per aprendre un ofici amb futur i encaminar-se al món laboral amb totes les competències necessàries per tal de garantir el seu èxit professional.

Tota la informació sobre Preinscripcions 2023