Extraescolars

Molt més que un centre escolar

Oferim un ampli ventall d’activitats extraescolars que s’adapten a les necessitats i interessos dels nostres alumnes.

Extraescolars 2023-24

Coneix les activitats extraescolars que estan disponibles al nostre centre per a aquest curs en els diferents nivells educatius: des de tallers d’idiomes, música, robòtica o art, a activitats esportives i esports d’equip.

Image link

Punts de recollida

Informa’t sobre els horaris i els punts de recollida per als alumnes inscrits en les nostres activitats extraescolar. Per tal de garantir el funcionament correcte i segur del centre, preguem puntualitat tant a les hores d’entrada com de sortida.

Inscripcions anuals

Has trobat alguna activitat extraescolar que t’interessa? Realitza la inscripció anual del teu fill o filla a la nostra pàgina web, és molt fàcil! Només has d’emplenar el formulari que apareixerà i ens posarem en contacte amb tu.

Altes i baixes durant el curs

Per donar d’alta o baixa a un/a alumne/a a una activitat, un cop iniciat el curs, caldrà enviar un email a la coordinació d’extraescolars: ana.martinezm@caldes.epiaedu.cat

Important: En cas de voler donar de baixa un/a alumne/a, cal fer-ho a mitjans de mes. La mensualitat abonada no es retornarà, però no es carregarà l’activitat al mes següent. No es podrà donar de baixa a l’alumnat l’últim trimestre. En el cas que es doni de baixa, igualment es cobrarà l’import d’aquestes mensualitats.