Acollida

Servei d’acollida pels més matiners

T’ajudem a conciliar amb un servei d’acollida matinal disponible mensualment o de manera esporàdica. Tu decideixes!

Acollida matinal

Per tal de facilitar la conciliació de la vida laboral amb els horaris escolars, l’escola posa a la vostra disposició un servei d’acollida matinal previ a l’inici de les classes, de les 7,:45 hores fins a les 9:00 hores, durant tots els dies lectius.

Aquest servei està pensat per a les famílies on els pares o mares comencen a treballar molt d’hora al matí i necessiten que els nens i les nenes estiguin atesos mentre no comencen les classes, oferint un espai agradable i lúdic. També està pensat per a les famílies que necessiten utilitzar aquest servei d’una manera esporàdica i puntual.

Durant aquest espai poden esmorzar, jugar, treballar…
Un cop s’inicien les classes l’alumnat és conduït a la seva aula per aquest monitoratge. Podeu utilitzar el servei d’acollida mensualment o esporàdicament els dies que us interessi.

Nota important

* Caldrà enviar un email el dia anterior a la utilització del servei.
En cas d’urgència es comunicarà el mateix dia a la persona que us rebi a l’acollida.

INSCRIPCIONS ESPORÀDIQUES
En cas que un alumne/a hagi d’utilitzar el servei d’acollida de manera esporàdica, la família haurà de comunicar-ho via email a la següent adreça: acollida@caldes.epiaedu.cat
HORARIS I PREUS

De dilluns a divendres de 7:45h a 9:00h matí a l’edifici Avinguda Fontcuberta.
Preu diari: 2,10€ | Preu mensual: 32,00€​

BAIXES

En cas que el vostre fill/a sigui baixa de l’acollida matinal heu d’informar al següent email: acollida@caldes.epiaedu.cat​