Summem

Què és SUMMEM

SUMMEM és el projecte educatiu d’Escola Pia que ajuda a pensar, a resoldre reptes reals i a treballar en equip.

Ajuda a descobrir el món mirant el futur.

Summem

Per ajudar a créixer persones lliures i autònomes que, de manera crítica, puguin viure en comunitat i se sentin compromeses en la construcció d’un món més just, sostenible i en pau.

Itineraris Interdisciplinaris

Summem es concreta en una sèrie d’itineraris d’aprenentatge interdisciplinaris basats en el treball per projectes, l’aprenentatge basat en problemes, la investigació/recerca i l’aprenentatge autodidàctic. Aquestes competències es treballen en diferents graus al llarg de les diferents etapes formatives mitjançant una estructura de treball cooperatiu.

Projecte SUMMEM

L’objectiu del projecte pedagògic Summem és assolir una educació de caràcter inclusiu i col·laboratiu, que no només transmeti coneixements, sinó que també ensenyi als alumnes a seguir aprenent al seu ritme i segons les seves inquietuds i interessos.

Infografia

La metodologia del projecte Summem es resumeix en la següent infografia, que ofereix una visió global dels objectius, competències i eines que apliquem al nostre projecte educatiu per fer-lo realitat en el dia a dia de l’activitat del centre. 

Preguntes freqüents

En aquest apartat trobaràs respostes a les preguntes freqüents més habituals sobre el projecte Summem i la seva implementació a l’Escola Pia de Caldes. Estarem encantats d’ampliar la informació i resoldre qualsevol altra qüestió relacionada.