Notícies‎ > ‎

Vika Millán i Aida Herreros, alumnes de 2n d'ESO premiades en el concurs de la "Coca-cola"

2 de juny 2014, 13:39 publicada per gregori martinez
El passat dissabte 24 de maig, dues alumnes de 2n d'ESO, la Vika Millán i l'Aida Herreros, van rebre el 4t i 5è premi respectivament de la 37a edició del concurs de relat breu en català que organitza l'empresa "Coca-cola". L'entrega de premis es va dur a terme al parc temàtic Port Aventura, concretament al Gran Teatre Imperial de la Xina. Aquest és un dels concursos de més prestigi en l'àmbit de la redacció juvenil dins del panorama català. De fet, en aquesta edició, s'hi presentaven un total de 2000 alumnes de 2n d'ESO de pràcticament totes les escoles de Catalunya i Andorra. Enguany, els participants d'aquest certamen van haver d'escriure un text narratiu sota el títol "Avui comença el primer dia de la vostra vida". 
A més de l'esmentada entrega de premis, les guanyadores van poder gaudir de tot un dia al parc d'atraccions juntament amb les seves famílies, amics... i veure en primícia el nou espectacle programat per aquesta temporada, "Generation Forever".  
Aquests dos premis són la culminació de diferents projectes engegats pel Departament de Català de l'escola, amb l'objectiu de millorar la redacció del nostre alumnat. Moltes felicitats!


Comments