Notícies‎ > ‎

TEMPS D'ADVENT

12 de des. 2014, 1:22 publicada per ASCENSIÓ LAGLERA CANAL   [ actualitzat el 12 de des. 2014, 3:16 per administrador escola ]
El temps d’Advent, són les quatre setmanes que  precedeixen i preparen la celebració del Nadal.  Advent és una paraula llatina que vol dir  “vinguda”. Durant el temps d’Advent preparem la celebració de la vinguda del Fill de Déu enmig nostre. Preparar la festa del seu naixement ens serveix per renovar una actitud i uns valors que ens ajuden a viure en un món millor . 

Per treballar l'Advent i esperar el Nadal l'Alumnat d'Infantil i Cicle Inicial tenen un calendari i cada dia obren una finestra (Infantil) o un sobre (Cicle Inicial) dels que surt una figura del pessebre. Una manera simpàtica d'entendre aquest temps de preparació.  
Pels més grans, al vestíbul de l’escola hi ha quatre canyes, que simbolitzen aquestes 4 setmanes . Cada dia pengem una fulla, on hi ha escrits diferents valors, necessaris per a una nova societat. Una societat millor, més justa, més tolerant, més solidaria, més assertiva,... i així fins a 24 valors que ens caldria incorpora al nostre fer de cada dia per a ser una mica més persones. 


Comments