Notícies‎ > ‎

Recicla Cultura. Vols col·laborar? Sant Jordi 2015

23 de març 2015, 7:54 publicada per gregori martinez
Us convidem a col·laborar de nou amb Recicla Cultura, una proposta cultural i solidària iniciada el passat curs. L’objectiu d’aquesta campanya, que organitzem conjuntament amb la  Fundació Servei Solidari, és aconseguir llibres per tal que altres persones els puguin adquirir a un preu simbòlic, 2€, el dia de Sant Jordi amb la finalitat de finançar els cursos d’alfabetització i llengua que imparteixen des de fa 11 anys a prop de 2.000 persones.

 

Segur que a casa teniu llibres que ja heu llegit, us han agradat i voleu compartir amb altres persones (un, dos o tres com a màxim) i que encara es troben en bon estat. Us proposem que ens doneu aquests llibres per tal de poder-los revisar, classificar i la diada de Sant Jordi, tots els exemplars recollits, els trobareu a la venda a un preu simbòlic  de 2€.

 

Heu de tenir en compte:

-   que els llibres han d’estar en bon estat.

-   que no podeu portar volums d’enciclopèdies ni llibres de text.

-  que podeu portar llibres infantils, novel·les juvenils, d’adults, clàssics, còmics, etc.

- que la recollida la farem del 23 de març al 13 d’abril ( a l’aula a Infantil i Primària; al vestíbul d’entrada a ESO i al Passadís a Batxillerat)

 

Estem convençuts que aquesta iniciativa participativa, social i diferent aportarà un valor afegit al nostre Sant Jordi, com ja va ser a la passada edició i amb la qual transformarem la vida de moltes persones!

 

El dia de Sant Jordi podreu comprar aquests llibres a les parades que trobareu al pati de l’escola de primària a la 1 i a les 5 de la tarda i a secundària a l’hora del pati.

 

Agraïm per endavant la vostra col·laboració.

Restem a la vostra disposició per a qualsevol aclariment,

Comments