Notícies‎ > ‎

Presentació oficial: L’Escola Pia de Caldes, la Fundació Sanitària Mollet  i la Fundació Santa Susanna formen conjuntament professionals de la salut

12 d’oct. 2017, 2:03 publicada per gregori martinez

La primera promoció la formen més de 20 alumnes
Són de Caldes, Mollet, Granollers, Lliçà, Sant Feliu i d’altres poblacions dels dos vallesos

Les tres institucions col·laboren en l’organització del cicle formatiu de grau mig en Tècnic/a en Cures Auxiliars d’Infermeria. És un cicle singular perquè l’alumnat fa les classes majoritàriament a l’Hospital de Mollet, molt a prop del món laboral i empresarial amb un equip docent format per professionals de la salut, i un dia a l’Escola Pia de Caldes.
Aquest cicle formatiu, amb reconeixement oficial i gestionat per l’Escola Pia de Caldes, compta amb un 80% de classes teórico-pràctiques a l’Hospital de Mollet, en un aula dotada específicament del material i equipament per a la formació, i l’altre 20% s’imparteixen a l’Escola Pia de Caldes.
L’alumnat disposa i compta amb una plataforma educativa per completar el seu aprenentatge,  amb professorat de la salut amb experiència de l’Hospital de Mollet i de la Fundació Santa Susanna i també amb tutoria personal que li fa l’acompanyament i el seguiment.
Els futurs professionals podran treballar com a auxiliars d’infermeria en un geriàtric, en un centre pediàtric, d’atenció primària, de salut mental o de cures d’infermeria a domicili entre d’altres opcions. 


Mollet, 11 d’octubre de 2017

Comments