Notícies‎ > ‎

Participem en un concurs de lectura en veu alta

15 de febr. 2013, 4:52 publicada per administrador escola

Aquest curs hem proposat a l'alumnat de 4t, 5è i 6è presentar-se al Certamen nacional Infantil i Juvenil de lectura en veu alta. Aquest concurs és organitzat per la  Fundació Enciclopèdia Catalana i el Departament d'Ensenyament de la Generalitat de Catalunya. Hi ha una primera fase que es fa a l'escola i del qual en sortirà el millor lector, la millora lectora  ja que només un alumne de Cicle MItjà i Superior que serà el que ens representarà als quarts de final els serveis territorials i serveis educatius del Departament d'Ensenyament de la Generalitat de Catalunya de Granollers. 

Tenim el convenciment que llegir en veu alta és important. Escoltar, saber escoltar, llegir en veu alta, saber llegir en veu alta. Llegir. Aquest és l'objectiu fonamental del Certamen i de l'escola: en definitiva fer bons lectors i lectores. No descobrim res de nou si diem que el foment de la lectura sempre ha estat una de les prioritats de l'escola. 

Després d'una setmana d'assajos a casa, a l'escola, el dimecres, vàrem realitzar el concurs que consistia en llegir una poesia d'entre quatre davant d'un jurat, format per alguns professors de l'escola. 

Com escola però ja hem obtingut el nostre premi, ja que s'han presentat al concurs  de 119 participants entre les tres classes. Un gran èxit. L'alumnat s'ho va preparar molt bé i va ser molt difícil pel jurat poder escollir un sol alumne, i per tant aquest proper dimecres, d'entre una vintena de finalistes organitzarem una segona fase, per tal de poder escollir el nostre/a lector.

MOLTES FELICITATS A TOTS ELS QUE US VÀREU PRESENTAR


Comments