Notícies‎ > ‎

L'hivernacle

29 de gen. 2014, 5:13 publicada per Núria Ferrer   [ actualitzat el 29 de gen. 2014, 5:44 per administrador escola ]

Aquest curs hem portat a terme un nou projecte: la construcció d'un hivernacle. Des de ja fa un parell de cursos vam veure reduït l'espai de l'hort. Plantejant aquesta necessitat als alumnes se'ns va acudir construir un petit hivernacle, per tal de poder fer servir l'hort tot l'any. Aquest hivernacle estarà fet de material totalment reciclat: ampolles d'aigua. Alguns alumnes de 6è de primària es van oferir voluntaris per participar en aquest projecte i ens vam posar a treballar.
Van fer petits grups de treball i van anar a mesurar l'espai que tenien, a partir d'aquí van fer un disseny de l'hivernacle i van comptar la quantitat d'ampolles que necessitariem. Tot seguit van passar per les classes per tal de demanar ajuda a tots els alumnes. Quan van haver fet la recollida, van netejar i tallar les ampolles. I finalment el moment més esperat, el muntatge.
Tothom hi ha participat amb moltes ganes i motivació.

No us perdeu les informacions que apareixen al Blog: El Racó verd de l'Escola Pia Caldes. També podreu veure un petit vídeo del procés de construcció de l'hivernacle.
Comments