Notícies‎ > ‎

L'escola demana un Auxiliar de Conversa pel curs 2013-14, 3 famílies l'allotjaran

1 de juny 2013, 8:31 publicada per administrador escola

El Programa d’Auxiliars de Conversa és una proposta del Projecte Escola Multilingüe de la Fundació Escola Cristiana de Catalunya pensat perquè les escoles adscrites que així ho sol—licitin puguin disposar d’un o més joves seleccionats per Home To Home,per a qui l'anglès o el francès són la seva llengua materna i que, en el marc d'un conveni de cooperació educativa, i com a formació pràctica en el camp de la pedagogia, el magisteri i l'ensenyament-aprenentatge de la llengua anglesa, duguin a terme 
tasques d’assistència que donin suport a les activitats previstes en el projecte multilingüe del centre, 25 hores a la setmana, 
durant tot el curs escolar (d’octubre a juny).  La contractació d'aquesta proposta suposa una quota de 475 € mensuals per a l'escola dels quals l'auxiliar rep 200 € en concepte de beca i la família acollidora es va càrrec de l'estança.

Després d'informar a les famílies de la possibilitat de demanar un Auxiliar de Conversa en anglès, vàrem fer una reunió amb els pares i mares interessats, un total de 16. Després d'exposar el funcionament i organització de l'estada d'aquesta persona i davant el nombre elevat de demandes es va decidir fer un sorteig perquè tan sols 3 famílies podrien optar a allotjar a aquest auxiliar, una família per cada trimestre.
Ara haurem d'esperar al mes d'octubre per l'arribada d'aquest noi o noia que formarà part de la vida de l'escola durant un any i que compartirà la seva estança amb tres famílies. També es va escollir una família suplent per si hi havia qualsevol problema durant aquest temps.

Comments