Notícies‎ > ‎

La Núria Balagué, ens fa viure l'ascenció a l'Everest d'una expedició de quatre dones catalanes

17 d’abr. 2013, 23:42 publicada per administrador escola
Emocionant l'explicació,les imatges, les vivències, els aspectes professionals...
D'aquesta manera  podem descriure la xerrada que la Núria Balagué, alpinista i mare de dues nenes de l'escola va fer a la sala d'actes. Després de comentar els inicis d'aquesta afició, va explicar el funcionament d'una expedició: necessitats, preparació, materials...A continuació va mostrar gràcies a un maniquí que va portar, tots els instruments que necessita un alpinista per fer una escalada i especialment als cims més alts del món.
Després, i a través d'un video, vam poder seguir totes les etapes de l'ascensió que va protagonitzar juntament amb altres tres dones més a l'Everest, amb unes imatges increïbles acompanyades d'una música que ens transmetia moltes emocions. 
Finalment els assistents van fer preguntes que feien referència a algunes de les imatges que s'havien vist i a aspectes del treball, la preparació i alguns elements del dia a dia d'una experiència com aquesta.
Sens dubte una xerrada que ens va impactar pel treball i esforç necessari i per les meravelles i emocions que es van veure i viure.


Comments