Notícies‎ > ‎

Els blocs de l'escola

18 de set. 2013, 11:48 publicada per administrador escola   [ actualitzat el 18 de set. 2013, 23:48 ]

Els blocs de l’escola estan en ple funcionament.

Des de ja fa prop d’un any que els mestres de l’escola tenen una eina més per fer arribar a les famílies moltes de les activitats que es realitzen a les aules. Els blocs s’han convertit en una petita finestra on a través de fotografies, vídeos i escrits permet veure el que es fa a les aules.

Però un bloc es nodreix dels comentaris i aportacions que els lectors en fan. D’aquesta manera es pot saber que realment tot allò que hi apareix interessa al públic, en aquest cas, les famílies.

 


Es per això que us expliquem com podeu deixar un comentari.

Al final de cada entrada del blog, trobareu l’espai dels comentaris. En aquell moment heu de decidir com us voleu identificar per deixar el comentari.


Obriu el desplegable.Si teniu comte google, gmail o hotmail, heu d’iniciar sessió amb alguns d’aquests comptes i automàticament  podreu deixar el comentari.

En el cas que no tingueu cap compte d’aquests, només haureu de deixar el comentari com a Anònim, tot i que sempre que pugueu poseu el nom de la família o del nen/a.


Un cop hagueu escrit el comentari us apareixerà aquest quadre, que us demanarà que escriviu les lletres i nombres tal i com els veieu.


Després de escriure els que us demana el comentari quedarà pendent d’aprovació, d’aquesta manera ens assegurem que no apareixen comentaris grollers o d’un to desagradable.

 Així doncs esperem que  a partir d’ara ens deixeu forces comentaris als blocs que ens permetin millorar aquesta experiència.

Comments