Notícies‎ > ‎

Comunicat oferta P3 proper curs

5 de febr. 2015, 13:37 publicada per gregori martinez
Notícies        

 

Comunicat conjunt de l’Ajuntament de Caldes de Montbui i les direccions dels centres escolars del municipi en relació amb la reunió al Departament d'Ensenyament

 

A la reunió mantinguda ahir 3 de febrer entre les direccions de tots els centres escolars, l'Ajuntament i el Departament d'Ensenyament, es va acordar que l'oferta escolar del curs vinent s’obrirà amb vuit grups de P3, és a dir, els mateixos grups que existeixen a l'actualitat.

 Pel que fa a secundària, el Departament ens va comunicar que el municipi tindrà un nou institut –actualment en construcció- sense cap vinculació amb cap altre centre de secundària ni de primària.

 Finalment, es proposa l’establiment d’un mecanisme d’interlocució directa entre l’Ajuntament i les direccions dels centres per, entre altres, planificar conjuntament els cursos vinents tenint en compte el context real de davallada demogràfica. Totes les parts s'han compromès a treballar constructivament per arribar a acords que assoleixin el màxim grau de consens possible.

 

Caldes de Montbui, 4 de febrer de 2015

Comments