Notícies‎ > ‎

Col·locació de la primera pedra en el nou edifici.

20 de febr. 2014, 3:58 publicada per administrador escola   [ actualitzat el 20 de febr. 2014, 4:01 ]
Avui dia 20 de febrer de 2014 ha sigut un dia històric per el nostre centre. S'ha col·locat la primera pedra del nou edifici de Secundària. 
En aquest acte hi han assistit el Director Gerent de Caldes, en Gregori Martínez, l'Alcalde de la nostra vila, en Jordi Solé, el Pare Provincial de l'Escola Pia de Catalunya, Jaume Palleroles, la Regidora d'Educació, Roser Guiteras, i representants de l'Equip Directiu, professorat, alumnes i AMPA. 

El Director Gerent ha donat la benvinguda a tots els assistents, tot resumint la història de la nostra escola. Ell mateix ha fet una explicació de les obrers mitjançant un conjunt de plafons. Seguidament ha sigut el torn de l'Alcalde i del Pare Provincial per fer els seus parlaments. 
Ara tocava introduir objectes dins de la "càpsula del temps": un diari del dia d'avui, monedes, una fotografia del claustre de professors, un pen drive amb el projecte educatiu del nostre centre, un missatge de l'alumnat, un clauer de l'escola, un bolígraf i un llapis. 
Finalment, s'ha col·locat la "càpsula del temps" a l'interior de la pedra. 

Ja queda menys per veure el nou edifici! 

Volem compartir aquesta felicitat amb tots els assistents a l'acte, les famílies i amb tota la comunitat educativa de Caldes. Comments