Notícies‎ > ‎

Assistència de l'escriptor Roc Casagran a la nova trobada del LLEGIM: club de lectura per parlar de "L'amor fora de mapa"

4 de maig 2016, 0:56 publicada per administrador escola

El proper dijous 26 de maig, a les 18.30 h, tindrem la nova i darrera sessió del Club de lectura del curs 2015/16. Ho farem comentant una de les novetats més innovadora, celebrada i comentada dels darrers mesos: la nova novel•la de Roc Casagran, que inclou fragments musicats pels valencians Borja Penalba i Mireia Vives. A més, tindrem la gran oportunitat d'escoltar l'escriptor i poder-li fer les reflexions que hagin anat sorgint.

En aquest cas, en Llull, el protagonista, després de trencar una llarga relació amb la Clàudia, caurà en una espiral que l'obligarà a plantejar-se el sentit de la vida que l'envolta. Però, sobretot, a valorar les tres potes en què s'ha sustentat la seva fràgil estabilitat emocional: la Clàudia, l'Eldar, guitarrista d'origem bosnià, i la poesia, l'arma amb què Llull dispara contra els seus fantasmes. Ànimes de trenta-i-pocs anys que tracten de sobreviure a les crisis que minen els temps actuals.

Us hi esperem!

Nota: no és imprescindible haver llegit el llibre per assistir-hi.


Comments