Notícies


P3 visita Can Gel

16 de març 2018, 2:34 publicada per administrador escola

El passat dilluns 12 de març l'alumnat de P3 va visitar la Granja Can Gel a Dosrius. Aquesta sortida forma part de les activitats de l'itinerari d'aprenentatge per construir una granja. Van poder veure vaques, gallines, ovelles... i fins i tot van fer de grangers i grangeres. També van resoldre alguns dubtes que sorgiren durant l'itinerari, tot parlant amb la grangera de Can Gel.
Als blocs d'itineraris trobareu totes les imatges de la sortida.


Concurs de lectura en veu alta

7 de març 2018, 5:36 publicada per administrador escola

Un any més, l'escola ha participat al Certamen de Lectura en VEU ALTA organitzat pel Departament de Cultura de la Generalitat de Catalunya.
Després de la prèvia selecció a l'escola on han participat més de 200 alumnes de forma voluntària, ens van representar a quarts de final el Marc Puig de 4t i la Laia Farràs de 6è de l'etapa de Primària i la Marina Vilardell de 1r i l'Eloi Rodriguez, la Paola Espadalé i l'Odalric de 2n Cicle de l'ESO.
Aquesta fase va tenir lloc el dimarts, dia 6 d'aquest mes de març. Amb nervis però amb moltes ganes, tots van llegir molt bé davant una gran quantitat de públic al teatre del Patronat de la Garriga.
L'alumna de cicle superior Laia Farràs ha estat triada per representar l'escola en la Semifinal de Catalunya a Barcelona. L'enhorabona.!!!


L'Apilo a 5è de primària

6 de març 2018, 22:14 publicada per administrador escola

Dimarts 6 de març  a la tarda, l'alumnat de 5è va rebre una xerrada sobre el reciclatge de piles organitzada pel programa Apilo en el qual nosaltres participem. També van poder realitzar un petit experiment. Estem contents de ser els agents que fomentem els reciclatge de piles a l'escola, perquè ens hem adonat que així col·laborem en el respecte pel nostre planeta.
Xerrades de l'equip psicopedagògic

6 de març 2018, 5:45 publicada per administrador escola

Els passat 22 de febrer i 1 de març es van realitzar dues xerrades de l'equip psicopedagògic. A P3 la Queralt ens va parlar sobre com crèixer en família i la Montse sobre el pas de P5 a primària. Us deixem els enllaços a les entrades del blog psicopedagògic amb algunes de les pautes que van explicar.

Diada del avis i àvies

28 de febr. 2018, 11:46 publicada per administrador escola

Dimecres 21 de febrer vam celebrar la primera diada dels avis i les àvies a l’escola.

A les 9 del matí van rebre en el saló d’actes als familiars i el Gregori i l'Ascensi els van donar la benvinguda on van veure un vídeo on els nens i nenes de l’escola explicaven què els agradava dels seus avis i àvies i perquè els fan sentir tan alegres. Després van poder anar a esmorzar al menjador de l'escola per agafar forces.

A continuació, l’alumnat de 6è els van acompanyar a les aules on van poder fer diverses activitats gaudint amb els seus nets i netes, com: explicar contes, parlar com ha canviat l’escola o jugar a jocs tradicionals...

Per acabar, van anar al saló d’actes on l’alumnat, com agraïment, els van cantar una cançó.

Va ser un dia molt especial i ple d’emocions.

Als blogs de l'escola trobareu moltes imatges de totes les activitats.P5 visita l'Aquàrium

22 de febr. 2018, 7:12 publicada per administrador escola

Per finalitzar l’itinerari “Què faries si et trobessis un pingüí a casa?” els nens i nenes de P5 van anar divendres 16 de febrer, a l’Aquàrium de Barcelona per veure pingüins i acabar de recollir la informació que necessitàvem per contestar a la pregunta. Ha estat d’allò mes interessant.


1r de primària visita el Cim d'Àligues

20 de febr. 2018, 7:33 publicada per administrador escola

El passat dijous 15 de febrer, l’alumnat de 1r va visitar el Cim d’Àligues a Sant Feliu de Codines,  per apropar-se  a les aus rapinyaires i aconseguir la sensibilització i el respecte cap a la natura. Allà van poder conèixer algunes espècies, descobrint les diürnes i nocturnes, i comparant les característiques dels ocells amb els mamífers, rèptils, amfibis i peixos.

"El riu a l'escola", taller ambiental a P5

14 de febr. 2018, 0:53 publicada per administrador escola   [ actualitzat el 14 de febr. 2018, 7:44 ]

Dimarts 13 de febrer l'alumnat de P-5 va fer un taller, EL RIU A L’ESCOLA. Aquest taller forma part del programa d’educació ambiental del Consorci Besòs Tordera, i  va consistir en conèixer millor el cicle de l'aigua i ser conscients de tots els elements presents en els rius del nostre entorn, aigua, fulles, sorra, grava, còdols, serps de collaret, barbs de muntanya, tòtils, la cuca de capsa, el rossinyol... Van poder experimentar i manipular amb lupes els diferents materials i mirar contes.Educació Vial a infantil i primària.

11 de febr. 2018, 10:30 publicada per administrador escola

Del 29 de gener all 9 de febrer l'alumnat de P5, 2n, 4t i 6è de primària ha fet vàries sessions amb la policia municipal de Caldes de Montbui sobre educació vial. Amb ells han realitzat activitats diverses i adequades a la seva edat per aprendre la importància de ser uns ciutadans cívics quan anem pel carrer o per la carretera. També han adquirit estratègies per la prevenció i la precaució de possibles incidents, per tal de fomentar una cultura vial adequada a tot l'alumnat. Podeu veure més imatges als blocs de l'escola.2n i 6è de primària van al teatre

7 de febr. 2018, 7:57 publicada per administrador escola

El dimarts dia 6 de febrer  l'alumnat de 2n i 6è van anar a l'Stage a veure dues obres de teatre en anglès.

2n va anar a veure l'obra de teatre en anglès "Sleeping Beauty", els alumnes van gaudir molt del espectacle i van poder seguir molt bé l'obre gràcies a la bona  expressivitat i interpretació dels actors que van afavorir que s'entengués bé l'obra. Al final els actors van fer preguntes als nens i van saber contestar molt bé.

6è va veure una obra que es basava en la llegenda d'Excalibur, i els protagonistes els van fer cantar, ballar i aprendre nou vocabulari en anglès. Una experiència diferent i engrescadora per tal d'aprendre la llengua anglesa
1-10 of 653