Notícies


Celebrem la Pasqua a l'escola

publicada per gregori martinez

Ahir vam celebrar la Pasqua a l'escola, un acte presidit pel P. provincial Eduard Pini. Una gran celebració, propera, amena, didàctica, de gran treball en valors, cristiana, participativa, divertida...Allò que ens ajuda a "ascendir"... Volem agrair la tasca de l'equip de pastoral de l'escola, també al P. Manel per l'organització de la celebració. També a l'alumnat voluntari que va cantar, tocar la flauta, la guitarra i als profes que van ajudar a la preparació de l'acte. Igualment al PAS per la logística i muntatge de l'ambient i de l'espai.
Ens hagués agradat compartir l'acte amb més persones, sobretot per viure conjuntament el missatge rebut i ser més en aquesta missió. a veure si la propera vegada us animeu doncs val molt la pena.
Que siguem sal i llum...

Ens visiten les escoles bressol de Caldes

26 de maig 2017, 3:32 publicada per administrador escola

Al llarg d'aquesta setmana hem rebut la visita dels infants que l'any vinent vindran a l'Escola Pia i estan escolaritzats a les Escoles Bressols de Caldes. A cada visita els nens i nens de P3 els donaven la benvinguda a l'escola i els preparaven un petit esmorzar que prenien a l'aula. Han pogut jugar amb les joguines de l'escola i conèixer una mica els espais. Al pati s'ho han passat molt bé. En acabar la visita han rebut un obsequi fet pels mateixes alumnes de P3, una caixa amb forma de drac que amaga una sorpresa... La foto que ens havíem fet a l'arribada. Al blog trobareu imatges del procés de construcció de la caixa.


1r d'excursió a Can Deu

25 de maig 2017, 5:28 publicada per administrador escola

El passat divendres, l’alumnat de 1r de primària van visitar la Masia de Can Deu per entendre com és la vida en el camp i com ha canviat al llarg del temps.També van poder observar els camps de conreu, veure què es cultiva en cada època de l’any i fer de pagesos i pageses treballant la terra i plantant una mongetera.Vespre Literari amb Xavier Bosch

17 de maig 2017, 8:30 publicada per gregori martinez


El proper dijous 8 de juny celebrarem una nova edició de festa literària amb l'escriptor Xavier Bosch, autor del llibre en català més venut d'aquest Sant Jordi, "Nosaltres dos", i periodista reconegut arreu.

El Vespre literari serà a les 19.30 h de la tarda i estarà dinamitzat pel Club de lectors de secundària i batxillerat de l'escola, que serà el grup encarregat de fer l'entrevista i una petita dramatització al voltant de la figura del conegut escriptor.

En finalitzar l'activitat, hi haurà refrigeris i una degustació de diversos menjars.

Us hi esperem!

P3 visita el museu Thermalia

5 de maig 2017, 0:48 publicada per administrador escola

Al llarg d'aquesta setmana l'alumnat de P3 ha pogut visitar el museu Thermalia i realitzar-hi un taller. Els han parlat sobre la pintura i l'escultura, els diferents materials que es poden utilitzar i més concretament sobre les escultures d'en Pablo Picasso i Manolo Hugué. Després han pogut fer d'escultors tot creant un cap de toro amb fang. En breu trobareu més imatges al blog d'infantil.


4 alumnes de l'escola premiades al concurs de narracions solidàries de Mans Unides

2 de maig 2017, 3:57 publicada per gregori martinez

Dissabte 29 d'abril, a la sala Tarafa de Granollers, es van lliurar els XIV premis del Concurs de Narracions Solidàries de Mans Unides. La nostra escola va rebre 4 premis dels 12 totals. De la categoria de 5è i 6è de primària els premis van ser per la Laia Farràs (1r), la Martina Codina (2n) i l'Aina Martínez (3r). La Clara Mayoral va guanyar el 1r premi de la categoria de 1r i 2n d'ESO. La temàtica era al voltant dels valors de l'esport. 
Volem donar l'enhorabona a les alumnes guanyadores i animar a participar a aquest concurs que organitza l'entitat solidària Mans Unides.


Gimcana forestal

28 d’abr. 2017, 0:20 publicada per administrador escola


El dilluns 24 d'abril, l'alumnat de 5è ha pogut gaudir d'una activitat de descoberta de l'entorn proper, en aquest cas el bosc de la Torre Marimon i dinamitzada pels Agents Rurals del Vallès Oriental.
Hem fet diverses activitats: mesurar els troncs dels arbres, descobrir l'edat dels arbres mitjançant els anells del tronc, mesurar l'alçada dels arbres i identificar els arbres més típics del mediterrani.
Hem passat un matí molt entretingut i hem après moltes coses sobre la tasca que fan els agents rurals.


Ens visita l'escriptora Elisenda Roca

28 d’abr. 2017, 0:18 publicada per administrador escola

Dijous 27 d'abril ens va visitar l'Elisenda Roca, escriptora de "No som els 3 porquets", "Hola, gràcies, adeu" i "Veritat o Mentida".Aquests tres contes han estat llegits per l'alumnat de 1r de primària. Van poder fer-li preguntes i l'Elisenda els va explicar algunes anècdotes de quan era petita. També va animar als alumnes a continuar llegint.


Ens visita la tieta Adela a 5è de Primària

28 d’abr. 2017, 0:15 publicada per administrador escola   [ actualitzat el 28 d’abr. 2017, 0:15 ]

Els alumnes de 5è, després d'estar durant tot el curs llegint els llibres on la tieta Adela n'és la protagonista, el dimarts dia 25 ha vingut a veure'ns a l'escola. Ens ha explicat detalls de les seves aventures, hem pogut fer-li preguntes que ens han sorgit mentre llegíem els llibres i ens ha explicat tres històries. Tot això a través de la teatralització del personatge protagonista que ha fet que els alumnes s'ho passessin d'allò més bé.4tB visita Ràdio Caldes

5 d’abr. 2017, 23:59 publicada per gregori martinez

El dimarts, 21 de març l'alumnat de 4tC ha anat a Ràdio Caldes al programa "L'escola a la ràdio". Dividits en grups, han enregistrat la secció que han anat preparant al llarg del segon trimestre a la matèria de Llengua castellana i literatura.
El grup de la Marta López, Maria Gomes, Maria Montes, Carla Peig i Vanesa Martínez, després d'haver participat amb la secció de música, ha comentat que "ha estat una experiència molt agradable i positiva, en la que ens hem sentit molt a gust. Aquesta estona a la ràdio ens ha ajudat a canviar la forma que teníem de veure-la perquè pensàvem que era un treball improvisat i hem vist que tot està molt preparat i elaborat".
S'ha animat a tots i a totes a participar en programes que ja es fan a Ràdio Caldes o, fins i tot, a fer propostes noves. Més d'un/a alumne/a ha començat la seva orientació professional cap al periodisme en aquestes experiències.

Després de 4tC, ha estat el torn de 4tB i l'alumnat ha anat a Ràdio Caldes a gravar el programa de ràdio que han anat preparant al llarg del segon trimestre a la matèria de llengua castellana i literatura.
Com diu el mateix alumnat, "la cara de satisfacció i diversió estava present en tots"; certament, "per a molts era la primera vegada que passaven per la ràdio i, abans d'entrar, estaven nerviosos". Ha estat una molt bona experiència en què aprenien a la vegada que preparaven diferents seccions amb diferents continguts i finalitats.


Podeu escoltar el podcast del programa i descarregar-vos les fotografies dels grups que es van fer el dia de l'emissió!!!

La data d0'emissió del programes a Ràdio Caldes serà:

- 4art A: Dilluns 10/04/2017 a les 11:30h
- 4art B: Dimecres 12/04/17 a les 11:20h
- 4art C: Dijous 13/04/17 a les 11;30h

1-10 of 582